Kaakkois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Oy Socom hakee

KAHTA SOSIAALIHUOLLON TIEDONHALLINNAN ASIANTUNTIJAA Kansa-koulu -hankkeeseen

Kansa-koulu hanke on koko Suomen kattava sosiaalihuollon asiakasasiakirjalain toimeenpanoa tukeva hanke (2015-2018). Hanke on osa valtakunnallista Kansa-hanketta ja sillä vastataan määrämuotoisen kirjaamisen ja asiakasasiakirjalain toimeenpanoon. Hanke toteutetaan sosiaalialan osaamiskeskusten yhteisenä toimintana kiinteässä yhteistyössä kuntien ja kuntayhtymien kanssa.

Toisen asiantuntijan vastuualueeseen kuuluu erityisesti kansallisten luokitusten ja asiakirjarakenteiden toimeenpanoon sosiaali- ja terveydenhuollon tuotanto-organisaatioiden asiakastietojärjestelmiin liittyvä kehittämiskokonaisuus ja toinen asiantuntija vastaa sosiaalialan henkilöstön osaamisen ja valmiuksien kehittämisestä tuottamaan sosiaalihuollon asiakastietomallin mukaisia asiakastyön dokumentteja.

Asiantuntijoiden pätevyysvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallinnan alueelta tai muutoin hankitut vastaavat tiedot. Tehtävän menestyksellisen hoidon kannalta arvostamme lisäksi kokemusta hanketyöstä, sosiaali- ja terveydenhuollon käytännön tuntemusta ja aikaisempaa kokemusta sosiaalihuollon tiedonhallinnan tehtävissä.  Toivomme valittavalta henkilöltä myös hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista esitystaitoa, yhteistyökykyä sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja vastuullisesti.

Tehtävä täytetään 17.8. alkaen tai sopimuksen mukaan. Rekrytoinnissa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Hakijan toimipiste sijoittuu johonkin Suomen yhdestätoista sosiaalialan osaamiskeskuksesta ja sijoituspaikasta voidaan neuvotella hakijan kanssa. Hakija voi esittää palkkatoivomuksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Leena Kaljunen 044 748 5300 tai sähköpostitse leena.kaljunen@socom.fi.

Hakemukset: 3.8.2015 klo 12 mennessä

osoitteeseen info@socom.fi