Miina Sillanpään Säätiön ensimmäinen uutiskirje on ilmestynyt. Alla muutama poiminta.

Miina Sillanpään Säätiö jakaa apurahoja vanhusten asumista ja asumispalveluja käsitteleviin monialaisiin ja poikkitieteellisiin tutkimuksiin. Apurahahaku on tarkoitettu suomalaisille tieteentekijöille.
Apurahat ovat haettavissa 1.3.2016–31.5.2016 välisenä aikana, maksatus vuonna 2017.

Miina Sillanpään Säätiö hakee projektikoordinaattoria Virtuaalinen Muistipuisto – Älykäs verkkopalvelu muistisairaille, läheisille, vapaaehtoisille ja muististaan kiinnostuneille (2016–2018) hankkeeseen. Muistipuisto-hankkeessa kehitetään pelillisyyttä hyödyntävä älykäs virtuaalinen verkkopalvelu yhdessä hankkeen kohderyhmien kanssa. Hakemukset ja CV palkkatoivomuksineen 29.2.2016 mennessä.

Yhteinen sävel-hankkeen loppuraportti on ilmestynyt, samoin Dialogi auttavissa verkkopalveluissa. Lisäksi on tulossa sähköinen opas Muistikompassi-kuntoutuksen ohjaajalle sekä Impulssi-sovellus, joka täydentää aiemmin julkaistuja verkkoympäristössä tehtäviä aivotreenejä. Saatavilla maaliskuussa maksutta Säätiön verkkosivuilta.