Toukokuussa (10.5.) järjestetään ensimmäinen Unelmien liikuntapäivä. Päivä on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up –päivä, jonka tavoitteena on saada yli miljoona ihmistä Suomessa liikkumaan ja löytämään itselleen uusia tapoja liikkua. Päivä rakentuu ihmisten omille ideoille, kokeiluille ja yhdessä tekemiselle yli raja-aitojen. Järjestäjinä Aivoliiton, Diabetesliiton ja Sydänliiton yhteinen Yksi elämä -talkoot.

Esimerkiksi Kouvolassa toiminnassa mukana Ikäasema ja Savitaipaleella Europaeuksen koululaisten ja ikäihmisten yhteinen liikuntapäivä (mm. liikkuva jätkänshakki, frisbeegolf, tulitikun heitto, potkutarkkuuspiste, kävelysauvarinne ja 6 min. kävelytesti).

Muista myös yliopettaja Sari Rannan (KyAMK) toimittama Liikettä lääkkeksi -julkaisu, josta löytyy liikunnan hyviä malleja avuksi vanhustyöhön.