Kymenlaakson ammattikorkeakoulu järjestää 11.10. ajankohtaisen hyvinvointialan seminaarin Kotkassa. Seminaarin teemana on kestävä hyvinvointi, jota sote-uudistuksen lisäksi lähestytään moniulotteisesti muun muassa teknologian ja digitalisaation näkökulmista. Aiheet koskettavat kaikkia, jotka ovat tekemisissä sote-uudistuksen kanssa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen (30.9.) asti.

Teknologiasta puhumassa mm. Henrietta Kekäläinen, jonka innovaatiovoimasta saa hyvän käsityksen Helsingin Sanomissa olleesta usean sivun henkilökuvasta (3.9.2016).

Soteuudistuksesta Kymenlaaksossa puhumassa mm. Carean toimitusjohtaja Annikki Niiranen, joka on työskennellyt ns. Pöystin työryhmässä eli sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuslinjauksia selvittäneessä työryhmässä.

Seminaarin aikana voi tutustua Kyamkin hanketoimintaan ja opinnäytetöihin.