Vie vanhus ulos -kampanja palkittiin Innomarkkinoilla parhaana innovaationa vuonna 2012. Nyt viidennellä kerralla kampanjan suojelijana on presidentti Sauli Niinistö. Tarkoituksena on edistää niiden ikäihmisten ulkoilua, jotka tarvitsevat apua ulkoillakseen turvallisesti.
Lisätietoa ja vinkkivihko

Näin osallistut:
ulkoile ikäihmisen kanssa
kirjaa ulkoilu sivustolle
kerro, mitä teitte
haasta muut mukaan

Kuka tahansa meistä voi ilmaista välittämistään ja arvostustaan viemällä oman vanhuksensa tai iäkkään naapurinsa ulos. Jos et tiedä, missä voisit toimia ulkoiluystävänä, niin Ylen sivuilta löydät palvelutaloja ja hoivakoteja, jotka ottavat mielellään vastaan vapaaehtoisia.

Kampanja-aika 6.9. – 6.10.2016.
Kampanjan järjestävät Ikäinstituutti ja valtakunnallinen Voimaa vanhuuteen -iäkkäiden terveysliikuntaohjelma.