Lämpimästi tervetuloa Järjestöjen palvelut osaksi hyvinvoinnin ekosysteemiä – työtä ja osallisuutta nuorille (Jobi)na%cc%88ytto%cc%88kuva-2016-10-24-kello-15-52-35 –hankkeen loppuseminaariin torstaina 1.12.2016 klo 8.30-12.00.  Paikkana on Saimaan ammattikorkeakoulun auditorio (Saimaa sali), osoitteessa Skinnarilankatu 36, 53850 Lappeenranta.

 Jobi-hankkeessa:

  • edistettiin nuorten osallisuutta, kansalaistoimijuutta ja työllistymismahdollisuuksia järjestöihin sekä innostettiin nuoria vapaaehtoistyöhön erilaisin tavoin
  • laajennettiin Saimaan ammattikorkeakoulun oppimisympäristöjä järjestökenttään
  • etsittiin Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) kanssa uusia nuoria kiinnostavia vapaaehtoistoiminnan tapoja sekä
  • rakennettiin Kouvolan alueella erilaisia polkuja järjestöjen ja nuorten kohtaamiseen.

Tervetuloa kuulemaan näistä kehittämistyön tuloksista, keskustelemaan ja verkostoitumaan! Tilaisuus on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille ja se on maksuton. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Loppuseminaaria on mahdollisuus seurata myös etänä verkon kautta. Linkki toimitetaan ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostisoitteeseen. Ilmoittaudu loppuseminaariin 24.11.2016 mennessä TÄSTÄ LINKISTÄ.