THL ja Kansa-koulu-hanke järjestävät maksuttoman koulutuksen, jossa käydään läpi sosiaalihuollon kirjaamista, luokituksia, asiakastietomallia, Kanta-palveluja sekä kokonaisarkkitehtuuria.

Koulutuksessa käydään läpi keskeiset sosiaalihuollon asiakastiedon käsittelyyn vaikuttavat määrittelyt ja esitellään sosiaalihuollon Kanta-palvelut, Sote-kokonaisarkkitehtuuria, IT-määrittelyjä, määrämuotoista kirjaamista, sosiaalihuollon luokituksia ja asiakastietomallia.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti asiakastietojärjestelmien kehittäjille, sosiaalihuollon Kanta-palveluiden parissa työskenteleville sekä Kanta-palvelujen käyttöönoton vastuuhenkilöille, projektipäälliköille ja vastuukouluttajille.

Koulutus järjestetään THL:n Tilkanmäen tiloissa (Mannerheimintie 166, Helsinki) torstaina 16.03.2017 klo 9 – 16. Koulutukseen voi osallistua myös webcast-etäyhteydellä.

THL:n Tapahtumakalenterista löytyvät tilaisuuden ohjelma ja ilmoittautumisohjeet. Myös webcast-etäyhteydellä osallistuvien henkilöiden tulee ilmoittautua.