LASTENSUOJELUN JA ERITYISPALVELUIDEN YHTEISKEHITTÄMISPÄIVÄ 

Aika: 28.9.2017 klo 9-15.30

Paikka: Xamk Kouvola, Amican Auditorio os. Paraatikenttä 5

Mitä: Päivässä käynnistetään Kaakkois-Suomen yhteinen lastensuojelun monialainen LAPE-kehittäminen. Päivän aikana saadaan tietoa uudesta lastensuojelun systeemisestä toimintamallista (voit tutustua mallinnusraporttiin Tästä). Tämän jälkeen työpajoissa keskustellaan siitä, miten mallinnusta voidaan hyödyntää palvelujen kehittämisessä lapsille, nuorille, perheille ja ammattilaisille. Seminaari on tarkoitettu yhteiseksi työseminaariksi edistämään konkreettisten tavoitteiden toteutumista. Osallistujilla on mahdollisuus antaa oma arvokas panoksensa kehittämistyöhön ja vaikuttaa tuleviin työkäytäntöihin ja malleihin. Yhteiskehittäminen on vuoropuhelua, mallinnuksen rikastamista ja täydentämistä, haastamista, testaamista ja arviointia – moniäänistä yhdessä tekemistä!

Kenelle: Erityisesti LAPE-ohjelman kehittämiseen mukaan tuleville sosiaalialan ja terveydenhuollon ammattilaisille ja esimiehille, kokemusasiantuntijoille sekä kehittäjille ja kouluttajille.

Järjestäjä: Kaakkois-Suomen Sosiaalialan osaamiskeskus Oy Socom yhteistyössä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan LAPE-hankkeiden kanssa.

Tilaisuuden ohjelma ja ilmoittautuminen

Lisätiedot: Marjukka Heikkilä puh. 0504084712 tai marjukka.heikkila@socom.fi