Kotkassa järjestetään 9.11. Ikääntyvät maahanmuuttajat -seminaari. Seminaarissa keskustellaan ikääntyvien maahanmuuttajien tarpeista, kulttuurisensitiivisestä muistityöstä sekä pysähdytään miettimään sosiaalista esteettömyyttä ikääntyvien palvelutarjonnassa.
Seminaari on suunnattu Kaakkois-Suomen kuntien päättäjille, vanhusneuvostoille, sosiaali- ja terveyspalveluiden työntekijöille, oppilaitoksille, vapaaehtoistoimijoille, yhdistyksille, sekä muille tahoille, jotka kohtaavat vanhenevaa maahanmuuttajaväestöä. Myös monikulttuuristen perheiden jäsenet sekä omaishoitajat ovat tervetulleita seminaariin.
Ilmoittautuminen to 2.11.mennessä: anu.kilpinen@kotka.fi

Ohjelma löytyy täältä.

ps. uuden vuoden lupausta jo alustavasti miettiville suosittelen tutustumista USAn korkeimman oikeuden tuomarin kunto-ohjelmaan. Ruth Bader Ginsburg on 84-vuotias, kaksi syöpää selättänyt puolitoistametrinen rouva, joka mm. tekee 20 kokovartalopunnerrusta. Aiheesta on juuri ilmestynyt kirja The RBG workout, josta on verkkokauppa Amazonin sivuilla nähtävissä osa. Mutta voit tutustua koko ohjelmaan lyhyessä videossa.