Lappeenrannassa on ollut Kaikukortti käytössä 1.6.2017 lähtien. Nyt Kaikukortti-kokeiluun liittyen on käynnissä kysely. Mikäli olet Kaikukortin omistaja, olisimme hyvin kiitollisia, jos voisit vastata kyselyymme!

Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti eikä siitä voi tunnistaa vastaajaa.

Kyselyyn voi vastata sähköisesti internetissä tai täyttämällä tulostetun kyselyn. Jos haluat täyttää tulostetun kyselyn, lähetäthän sen viimeistään 10.11.2017 osoitteeseen: Kaakkois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Oy Socom/ Kaikukortti-kysely, Kipparinkatu 1, 53100 Lappeenranta

Kyselyyn on mahdollista vastata myös Kaikukorttia jakavissa sosiaali- ja terveysalan toimipisteissä. Voit vastata kyselyyn sähköisesti toimipisteen asiakaspäätteellä, mahdollisuuksien mukaan tai vastaavasti täyttää paperisen version ja palauttaa työntekijälle (suljetussa kirjekuoressa). Kaikukorttia jakavassa toimipisteessä täytetyssä lomakkeessa on liitteenä kirjekuori, jossa osoitetiedot valmiina ja postimaksu maksettuna.

Tästä linkistä sähköiseen Kaikukortti-kyselyyn  

Lataa tulostettava kysely tästä linkistä

Kiitämme jo etukäteen vastauksista!

Kyselyä koskeviin kysymyksiin vastaa projektikoordinaattori Pirkko Haikara, puh: 040 830 6318, sähköposti: pirkko.haikara@socom.fi

Arvonta!

Jos vastaat kyselyyn, voit halutessasi osallistua arvontaan, jossa on palkintona 2 kpl kahden hengen elokuvalippupakettia Finnkinoon. Tarkemmat ohjeet kyselyssä.