THL:n Ennen käyttöönottoa tehtävät valmistelut -sivuille on 4.12.2017 lisätty paljon uutta tietoa ja materiaalia. Esimerkiksi sivulta ’Hallinnollinen käynnistäminen’ löytyy tieto, jonka mukaan THL ja Kela tukevat sosiaalihuollon asiakastiedon arkistoon liittyviä organisaatioita käyttöönoton aalloissa. Sivulla on julkaistu neljän käyttöönoton aallon aikataulut. ’Käyttöönoton esivalmistelut’ -sivulla puolestaan on tehtäviä ja materiaalia siitä, mitä sosiaalihuollon organisaatiossa voidaan jo tehdä. Yhtenä tehtävänä on mainittu asiakirjahallinnon nykytilan kartoitus, johon voi käyttää Kansa-koulu-hankkeessa yhteistyössä toiminta- ja tietomääritysten pilottien kanssa laadittua nykytilan kartoituksen työkalua.

Linkit:
Ennen käyttöönottoa tehtävät valmistelut (THL:n sivu, avautuu uuteen välilehteen)
Hallinnollinen käynnistäminen (THL:n sivu, avautuu uuteen välilehteen)
Käyttöönoton esivalmistelut (THL:n sivu, avautuu uuteen välilehteen)
Nykytilan kartoituksen työkalu ja sen täyttöohje (Kansa-koulu-hankkeen sivu, avautuu uuteen välilehteen)