Kauppakeskus Veturissa, Ur & Pennin kohdalla pääkäytällä  20.3. klo 13 -16 Kouvolan kaupungin aikuissosiaalityön työntekijät ja PRO SOS –uudenlaista sosiaalityötä yhdessä rakentamassa hankkeen toimijat kutsuvat ohikulkijoita tutustumaan aikuissosiaalityön palveluihin, pelaamaan Heitä sikaa –peliä ja jakamaan ajatuksia seuraavista teemoista:

  • Mitä sinulle tulee mieleen sosiaalityöstä?
  • Miten aikuissosiaalityö on auttanut sinua tai läheistäsi?
  • Mitä tulevaisuuden sosiaalityö voisi parhaimmillaan olla?
  • Miltä tuntuu ajatus pelillisyys ja leikillisyys sosiaalityössä?

Kohtaamisen tavoitteena on käydä keskustelua ohikulkijoiden kanssa siitä, kuinka sosiaalialan työllä voidaan ratkaista ja lievittää ihmisten henkilökohtaisia ja yhteiskunnallisia ongelmia.

Tule sinäkin paikalle kohtaamaan arjen työntekijöitä, keskustelemaan aiheesta ja juhlistamaan Kansainvälistä sosiaalityön päivää. Kansainvälinen sosiaalityön päivä on vuosittain maaliskuun kolmas tiistai. Euroopassa Sosiaalityön päivää alettiin viettää marraskuussa 1997 ja ensimmäinen maailmanlaajuinen päivä oli 2009.

Avaa tästä tapahtuman juliste