Kaakkois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Oy Socom on sosiaalialan asiantuntijuuden keskittymä, joka muodostaa kehittämis- ja yhteistyöverkoston Kaakkois-Suomen kuntien, kuntayhtymien sekä alan koulutus- ja tutkimusyksiköiden, kolmannen sektorin ja alan yrittäjien kanssa. Toimintaamme ohjaa laki sosiaalialan osaamiskeskustoiminnasta (1230/2001). Toimipisteemme ovat Kouvolassa, Kotkassa ja Lappeenrannassa ja tällä hetkellä palveluksessamme on 18 työntekijää.

Haemme

SOSIAALI- JA POTILASASIAMIESTÄ

tuottamaan sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista annetun lain (812/2000) 24 §:n mukaisia sosiaaliasiamiespalveluja ja potilaan asemasta ja oikeuksista annetun lain (785/1992) 11 §:n mukaisia potilasasiamiespalveluja Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymälle Eksotelle.

Kyseessä on vuoden määräaikainen työsuhde, joka alkaa 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan Avaintyönantajien työehtosopimusta (AVAINTES). Työpaikan sijainti on Lappeenrannassa.

Valittavalta edellytetään sosiaalihuollon asiakaslain 24 a §:n mukaista sosiaalityöntekijän kelpoisuutta tai muuta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä sosiaali- ja terveydenhuollon tuntemusta.

Lisäksi odotamme

  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • kehittävää työotetta
  • valmiutta liikkua maakunnan alueella

Tarjoamme

  • monialaisen, osaavan ja innostavan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden osallistua sosiaali- ja terveydenhuollon asiakkaiden aseman kehittämiseen näköalapaikalta.
  • Joustavat työn tekemisen mahdollisuudet
  • Kilpailukykyisen palkan

Lisätietoja

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 11.9. klo 16.00 mennessä osoitteeseen info@socom.fi