Linkki tiedotteeseen- Kotihoito ja palvelukotiyritysten sähköiset palvelut

Korona-pandemia on vaikuttanut monella tavalla sote-, hoiva- ja terapiayritysten arkeen ja toimintaan. Etäpalveluiden ajankohtaisuus on noussut ihan uudella tavalla kiinnostavaksi kehittämisen kohteeksi. Nyt sinulla on mainio mahdollisuus tutustua aiheeseen ja katsastaa, voisiko etäpalvelut olla myös sinun juttusi. Julkinen sotesektori tuottaa jo paljon palveluita etänä, miksi et myös sinä niin tekisi?

 

Moni vierastaa aihetta peläten sen olevan liian vaikeaa ja hankalaa käyttöönotettavaksi. Näin sen ei välttämättä tarvitse olla. Olen Tatu II -hankkeessa selvittänyt, kuinka olisi mahdollisimman helppoa pientenkin yritysten päästä suunnittelemaan omaan toimintaansa sopivia ratkaisuja. Ykkösenä on ollut, että yrittäjä tarvitsee alan asiantuntijan tuen valmistelemaan parhaiten sopivat ja käyttöönotettavat palvelut kunkin yrityksen liiketoimintaan peilaten sekä konkreettisen opetuksen niiden käyttöön. Ratkaisuna on muodostaa yritysryhmähankkeita, joissa mukana on 3-6 sote/hoiva-alan yritystä per hanke. Hanketta koordinoi digipalveluihin erikoistunut yritys, jolloin hankkeen hallinnointi ei aiheuta lisätyötä osallistuville soteyrityksille eikä edellytä osallistuvilta mitään erityisiä digitaalisia taitoja. Digitoimijat ovat kehittäneet hyvin konkreettisella tasolla olevan palvelukonseptin kotiin palveluita tuottaville yrityksille sekä hoivakotiyrityksille. Tässä on ideana auttaa kädestä pitäen yrityksiä ottamaan käyttöön etäpalveluita ja opastaa heitä myös niiden markkinoinnissa. Tarkoitus on, että asiaan perehdytään kunkin tarpeiden pohjalta. Etelä-Karjalassa olemme jo käynnistäneet hankkeita ja yritykset ovat innokkaasti lähteneet etäpalveluiden kehittämiseen.

 

Tule siis mukaan rohkeasti verkkotapaamiseen kuulemaan yksityiskohdista ja hyödyistä, mitä hankkeeseen osallistuminen juuri sinun yrityksellesi tarjoaa. Osallistuminen ei sido mihinkään, osallistumalla saat hyödyllistä tietoa mahdollisuuksista kehittää palveluitasi tälle aikakaudelle! Lukaise liitteenä oleva esite aiheesta ja ilmoittaudu mukaan mainiten, mihin alla olevista ajankohdista juuri sinä aiot osallistua. Ilmoittautuneille lähetän Teams -linkin lähempänä valitsemaasi info-ajankohtaa. Teams -linkin kautta jokaisen on helppo osallistua ja linkin lähettämisen yhteydessä saat vielä tarkemmat ohjeet .

 

Voit osallistua seuraavina ajankohtina:

 

17.9 klo 15-16 Ilmoittautuminen tähän tulee tehdä 14.9 mennessä: helena.puolakka@socom.fi

 

25.9 klo 8:30-9:30 Ilmoittautuminen tähän tulee tehdä 22.9 mennessä: helena.puolakka@socom.fi

 

6.10 klo 16-17 Ilmoittautuminen tähän tulee tehdä 2.10 mennessä: helena.puolakka@socom.fi