Sosiaalityön kirjaamisosaaminen Kaakkois-Suomessa – Ajankohtainen tilannekatsaus sosiaalityön kirjaamisen tilanteeseen 8.12.2020 klo 9-10.30.

Tilaisuus on tarkoitettu Kymsoten ja Eksoten sosiaalityön palveluissa työskenteleville. Tavoitteena on sosiaalihuollon kirjaamisosaamisen vahvistaminen ja yhteinen keskustelu alueen tarpeista kirjaamisosaamiseen liittyen.

8 12 20 Sosiaalityön kirjaamisosaaminen

 

Barnahus-hankeen webinaari: Henkinen väkivalta 10.9.2020 Katso tallenne

 

Muuta materiaalia:

Ensi- ja turvakotien liiton, Kriminaalihuollon tukisäätiön ja Rikosseuraamuslaitoksen yhteisessä Vanhempi vankilan portilla -hankkeessa (2017–2019) kehitetty Vangin perheen polku -työväline. Kuvien ja korttien avulla lasten ja heidän vanhempiensa on helppo kertoa tilanteestaan ja kokemuksistaan liittyen vankeustuomioon.  Työntekijälle materiaali toimii keskustelun apuvälineenä.

Materiaalin voit tulostaa täältä:

https://ensijaturvakotienliitto.fi/tukea-ammattilaiselle/koulutus/vanginperheenpolku/

Tutustu myös Vangin perheen polku- sekä Asiakkaana vangin perhe -preziesityksiin. Esityksistä saat lisätietoa työvälineen käytöstä, perheenjäsenten näkemyksistä sekä tukea työhösi rikosseuraamusasiakkaan ja hänen perheensä kanssa.

Vangin perheen polku –esitys:

https://prezi.com/view/d3z3E7HfhNYf6ZxMbwKn/

Asiakkaana vangin perhe –esitys:

https://prezi.com/view/Dnj7ovhhzugx67kTEVQW/

Blogit:

https://ensijaturvakotienliitto.fi/blogi/vangin-lapsen-erilainen-arki/

https://ensijaturvakotienliitto.fi/blogi/vangin-lapsi-pois-tuomion-varjosta-aidosti-kohtaamalla-ja-tyotapoja-muuttamalla/

 

<– takaisin