Kanta.fi-sivustolla ja THL:n internetsivuilla on 3.7.2017 julkaistu versio 2.2 vaatimuksista, joita sosiaalihuollon asiakastiedon arkistoon I-vaiheessa liitettävien tietojärjestelmien täytyy noudattaa. Määrityksissä on huomioitu THL:n julkaisema uusi sosiaalihuollon asiakastiedon arkistoon liittyville tietojärjestelmille suunniteltu profiili, ns. ”migraatioprofiili” Sosiaalihuollon asiakastiedon arkistoon vaiheessa I tietoja toimittava sovellus tai palvelu. Uusi liittymisprofiili löytyy THL:n sivulta Määräykset tiedostosta Liite 3d, Profiilit: Sosiaalihuollon asiakastiedon arkiston profiilit (xls 579 kt).

Sekä Kanta-palvelujen että THL:n sivuilla on julkaistu myös päivitetty versio sosiaalihuollolle suunnatusta lukuohjeesta ”A-luokan tietojärjestelmien olennaisten tietoturvavaatimusten lukuohje sosiaalihuollossa, versio 2.0 (xls)”.

Linkit:
Sosiaalihuollon asiakastiedon arkiston määrittelyt (Kanta-palvelujen sivu, avautuu uuteen välilehteen)
Vaatimukset tietojärjestelmille (THL:n sivu, avautuu uuteen välilehteen)
THL:n Määräykset-sivu (avautuu uuteen välilehteen)