Paikka: Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk, Kouvolan kampus, Paraatikenttä 7, 45100 Kouvola
Pääkasarmi tila: 251

Aika: 11.9.2018 klo 9.00 – 11.00

Ohjelma: Pääkaupunkiseudulla on haettu uutta orientaatiota sosiaalityöhön ja sosiaaliseen kuntoutukseen motivoivasta, luovasta ja ongelmanratkaisuun keskittyvästä leikillisyydestä ja pelillisyydestä. Leikillisyys on tutkimuksissa liitetty muun muassa masennuksesta, ahdistuksesta ja sairauksista toipumiseen, luovaan ongelmanratkaisuun ja myönteisten ystävyyssuhteiden syntymiseen. Leikillisyys ja pelillisyys tuovat uutta näkökulmaa paitsi palveluiden käyttäjille myös työntekijöille ja parantavat näin myös työhyvinvointia ja sitä kautta palvelujen laatua. Toimintaa on kehitetty PRO SOS -hankkeen Soccan osahankkeessa ja pelillisyyden ja leikillisyyden teemaan meitä johdattaa erikoissuunnittelijat Tytti Hytti ja Pekko Kähkönen.

Tilaisuus on osa valtakunnallisen PROSOS –uudenlaista sosiaalityötä yhdessä rakentamassa hankkeen toimintaa ja järjestetään yhteistyössä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Xamkin kanssa.

Ennakkoilmoittaudu 3.9.2018 mennessä tästä linkistä: https://www.webropolsurveys.com/S/59F986468C1C5441.par

Lisätietoja: Pirkko Haikara, p. 040 830 6318, pirkko.haikara@socom.fi

Lataa tilaisuuden ohjelma (pdf) tästä linkistä