Kansa-koulu II -hanke päättyy 31.12.2019, minkä jälkeen kirjaamisvalmennusmateriaali siirtyy Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) omistukseen. Kansa-koulu II -hankkeen kirjaamisosaamisen tuki päättyy ja hankkeen ylläpitämä verkko-oppimisalusta Moodle suljetaan 1.1.2020.

Kirjaamisvalmennusmateriaali kannattaakin ladata omalle koneelle, jotta kirjaamisvalmennusten jatkuminen organisaatioissa sujuu ilman katkoksia. Kirjaamisvalmennusmateriaalia ei enää päivitetä hankkeen toimesta. Materiaali on edelleen kirjaamisvalmentajien vapaassa käytössä kirjaamiseen liittyvissä valmennuksissa/koulutuksissa. Kirjaamisvalmennusmateriaalin käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.

Kirjaamisvalmentajien verkostotapaamiset jatkuvat vuoden 2019 ajan. Ensi vuoden tapaamisista ei ole tehty vielä päätöksiä. Valitettavasti emme tällä hetkellä voi vastata ensi vuoden kirjaamisvalmennuksia tai kirjaamisosaamisen tukea koskeviin kysymyksiin.