TIEDOTE LIITTYEN YLEISÖTILAISUUKSIEN JÄRJESTÄMISEEN KORONAEPIDEMIA HUOMIOIDEN

Kymenlaakson ohjeet  https://korona.kymsote.fi/kymenlaakson-tilanne-ja-suositukset/

Etelä-Karjalan ohjeet http://www.eksote.fi/koronavirus/Sivut/default.aspx

Noudatamme toiminnassamme AVI:n ohjeistuksia kokoontumisissa:

Kymenlaaksossa ollaan kiihtymisvaiheessa

  • Kymenlaakson alueella jatketaan 15.6.2021 asti nykyistä rajoitusta, jonka mukaan enintään 20 hengen kokoontumisia voi järjestää sisä- ja ulkotiloissa.
  • Kymenlaaksossa suositellaan edelleen, että ei järjestetä yli 20 hengen yksityistilaisuuksia tai perhejuhlia, eikä tällaisiin myöskään osallistuta.

Etelä-Karjalassa on siirrytty perustasolle

  • 19.5.–31.5.2021 välisenä aikana Etelä-Karjalassa voi järjestää sisätiloissa enintään 20 henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia. 1.6.–15.6.2021 välisenä aikana Etelä-Karjalassa voi järjestää sisätiloissa enintään 50 henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia. Rajoitus on 31.5.2021 pyydetty purettavaksi.
  • 19.5.–15.6.2021 välisenä aikana Etelä-Karjalassa voi järjestää rajatuissa ulkotiloissa enintään 50 henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia. Rajoitus on 31.5.2021 pyydetty purettavaksi.
  • Tilaisuuksia voi sisä- ja ulkotiloissa järjestää vain, jos niissä noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemisestä yleisötilaisuuksien ja yleisten kokoontumisten yhteydessä sekä eräiden tilojen käytössä.
    Muistattehan huolehtia turvaväleistä, kasvomaskin käytöstä ja käsihygieniasta.