Kaakkois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Oy Socom on sosiaalialan asiantuntijuuden keskittymä, joka muodostaa kehittämis- ja yhteistyöverkoston Kaakkois-Suomen kuntien, kuntayhtymien sekä alan koulutus- ja tutkimusyksiköiden, kolmannen sektorin ja alan yrittäjien kanssa. Toimintaamme ohjaa laki sosiaalialan osaamiskeskustoiminnasta (1230/2001). Toimipisteemme ovat Kouvolassa, Kotkassa ja Lappeenrannassa ja tällä hetkellä palveluksessamme on 18 työntekijää.

Haemme

Lastensuojelun kehittäjiä

Haemme kahta MONIALAISEN LASTENSUOJELUN KEHITTÄJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen Kymenlaaksoon. Monialaisen lastensuojelun kehittämishanke on STM:n erillisrahoitettava hanke Etelä-Suomen alueella. Määräaikaisuus alkaa 1.12.2020 ja kestää 31.12.2022 asti. Hanke toteutetaan yhdessä Kymsoten kanssa.

Tehtävänä on kehittää Kymenlaakson alueella systeemistä lastensuojelua, lastensuojelun ja alaikäisten päihdepalvelujen yhteistyötä ja toimintamalleja sekä edistää lasten hyvinvointia ja siinä tapahtuvia muutoksia osoittavien mittareiden hyödyntämistä. Hanketyöntekijät koordinoivat asiantuntijoiden verkostoja omilla alueillaan ja osallistuvat myös yhteistoiminta-alueen kehittämisverkostoihin. Hankkeen työntekijät tekevät tiivistä yhteistyötä Tulevaisuuden sote-keskushankkeen kehittäjien kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on ylempi korkeakoulututkinto sosiaali- tai terveydenhuollosta. Eduksi katsotaan sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys sekä kokemus hanketyöstä

Lisäksi odotamme

  • lastensuojelun osaamista
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja tietoteknistä osaamista
  • kehittävää työotetta
  • kykyä toimia moniammatillisissa verkostoissa

Tarjoamme

  • monialaisen, osaavan ja innostavan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden osallistua lastensuojelutyön kehittämiseen näköalapaikalta.
  • joustavat työn tekemisen mahdollisuudet

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Sanna-Riitta Junnonen puh 044 748 5300, sanna-riitta.junnonen@socom.fi

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 26.10.2020 klo 16.00 mennessä osoitteeseen info@socom.fi