Tervetuloa yhdistystoimijat ja yrittäjät JOBI-iltaan tiistaina 13.9.2016 klo 16:00-19:30 kuulemaan, millaista tukea nuoren palkkaamiseen on tarjolla Kouvolan alueella. Jobi-illan ohjelmaPaikkana on Ohjaamo, Kauppakeskus Valtarissa osoitteessa Kouvolankatu 15, 45100 Kouvola.

Illan ohjelmassa on esittelypisteiden lisäksi rautainen infopaketti työllistämisen tukitoimista: TE-palveluiden tukimahdollisuuksista työllistämiseen (asiantuntija Sinikka Puruskainen), työnantajapalveluista ja työllistämisen Kouvola-lisästä (Yrityskoordinaattorit Netta selin ja Katja Niemi), Rekrytointiavusta ja työnantajan näkyvyydestä (Duunista toimeen, Taru Mikkonen) sekä KSAO:n oppisopimuskoulutuksesta ja työssäoppimisesta.

Ilmoittaudu mukaan: https://goo.gl/mO4ygX

Illan järjestävät yhteistyössä JOBI-hanke, Duunista toimeen, Kouvolan kaupungin yrityskoordinaattorit, TE-palvelut ja Kouvolan seudun ammattiopisto.

Lisätietoja:
Taru Mikkonen, 0206155484 tai taru.mikkonen(at)kinno.fi