Helmi – Hyvää elämää ikääntyneenä –hankkeeseen.

Hanke on valittu rahoitettavaksi Manner-Suomen maaseutuohjelman kehittämishankkeiden rahoitusvalinnassa ja se on tarkoitus toteuttaa Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson alueella ajalla 1.5.2019 – 30.4.2021.

Hankkeen päätavoitteena on tukea ikäihmisten kotona asumista tutussa elinympäristössä ja heidän osallisuuden tunteensa vahvistumista. Hankkeen toimenpiteillä pyritään ehkäisemään yksinäisyyttä ja sen mukanaan tuomaa syrjäytymistä. Hanke tekee yhteistyötä mm. kolmannen sektorin ja seurakuntien ystävätoiminnan kanssa.

Odotamme sinulta

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • kokemusta hanketyöstä ja hankejohtamisesta
  • vuorovaikutustaitoja ja verkosto-osaamista
  • kykyä työskennellä itsenäisesti ja vastuullisesti.

Tehtävä täytetään määräaikaisena 1.5. alkaen tai sopimuksen mukaan ja työsuhteessa noudatetaan Avaintyönantajien työehtosopimusta (AVAINTES). Toimipisteenä on Socomin Kouvolan, Kotkan tai Lappeenrannan toimipiste.

Hakemukset 12.4. klo 16 mennessä osoitteeseen info@socom.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Pirkko Haikara tai sähköpostitse pirkko.haikara@socom.fi