Socom on mukana kansainvälisessä Tool4Teen-hankkeessa, jossa kohderyhmänä ovat teinivanhemmat sekä heitä työssään kohtaavat ammattilaiset.

Hankkeen tavoitteena on :

  • Parantaa nuorten oppimisen laatua.
  • Tarjota ammattilaisille käyttöön sarjakuvaan perustuva työkalu ”Toolkit -Teen Parents COMIC STRIP Integration Road Map” tukemaan teinivanhempien kanssa tehtävää työtä eri palveluissa. Materiaalin avulla voidaan tukea teini-ikäisten vanhempien itsenäistä ja merkityksellistä elämää.
  • Lisätä nuorten kanssa toimivien ammattilaisten ja teini-ikäisten vanhempien vaikutusmahdollisuuksia.

 

Seuraavina askeleina Socomin osatoteutuksessa aloitamme nuorten kanssa työskentelevien ammattilaisten haastattelut. Haastatteluja toteutetaan yhtenäisellä kysymyspatteristolla jokaisessa osatoteuttajamaassa, ja vastaukset toimivat toteutettavan työkalun taustamateriaalina.

Erasmus+-rahoitteista hanketta hallinnoi Minties Bitès (Liettua) ja osatoteuttajina toimivat Wyzsza Szkola Biznesu i Nauk o Zdrowiu (Puola), Future in Perspective Limited (Irlanti), Willingness (Malta) sekä Socom. Hankeaika on 1.2.2020-31.1.2022

Lue hankkeen englanninkielinen tiedote tästä.