Helmi Hyvää elämää ikääntyneenä -hanke järjestää Puhelinporukka-valmennuksen Savitaipaleella 15.6.2020 klo 10.30-11.30. Tilaisuudessa opastetaan, miten erilaiset pienet ryhmät, kuten vertaisryhmät, ikäihmisten juttupiirit ja porinaporukat voivat kokoontua välimatkoista ja koronavirustilanteesta huolimatta ryhmäpuheluna. Tiiviistä valmennuksesta saa hyvät taidot toimia ryhmäpuhelun vetäjänä omassa tuttavapiirissä, työssä tai vapaaehtoistehtävässä. Puhelinporukat soveltuvat erityisen hyvin ikäihmisille, jotka eivät  halua tai osaa käyttää erilaisia virtuaalityövälineitä.

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan ryhmäpuhelun toteuttamisesta maksuttomaan ja kaikille kiinnostuneille avoimeen valmennukseen.

Aika: ma 15.6.2020 klo 10.30-11.30
Paikka: Hakamäen katsomo
Kokoontuminen katsomossa, huonolla säällä ollaan sisällä turvavälit huomioiden.

Lisätiedot:
Heini Maijanen, p. 050 595 4246 tai heini.maijanen@socom.fi

Helmi Hyvää elämää ikääntyneenä -hankkeen rahoitus tulee Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta (maaseuturahoitus) ja rahoituksen on myöntänyt Kaakkois-Suomen Ely-keskus. Hanketta hallinnoi Kaakkois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Oy Socom.