Kaakkois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Socom Oy hakee

Perheterapeuttia

Haemme 50 % työajalla PERHETERAPEUTTIA määräaikaiseen työsuhteeseen Kymenlaaksoon. Perheterapeutin tehtävänä on lähteä luomaan tiimimallia Kymsoten perhekeskuksiin. Tehtävänä on fasilitointi ja systeemisen mallin luominen lapsiperheiden palveluissa. Määräaikaisuus alkaa 1.1.2021 ja kestää 30.6.2022 asti. Työ toteutetaan yhdessä Kymsoten kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen mukainen psykoterapeutin pätevyys, jolla on erityistason perheterapiakoulutus.

Lisäksi odotamme

– Systeemisen toimintamallin osaamista

– Lapsi- ja perhepalvelujen parissa työskentelystä kokemusta

– Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä tiimien ohjaamiseen

– Kehittävää työotetta

– Kykyä toimia moniammatillisissa verkostoissa

Tarjoamme

– Monialaisen, osaavan ja innostavan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden osallistua lasten ja perheiden työn kehittämiseen näköalapaikalta.

– Joustavat työn tekemisen mahdollisuudet

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Sanna-Riitta Junnonen puh 044 748 5300, sanna-riitta.junnonen@socom.fi

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 12.11.2020 klo 16.00 mennessä osoitteeseen info@socom.fi

Kaakkois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Oy Socom on sosiaalialan asiantuntijuuden keskittymä, joka muodostaa kehittämis- ja yhteistyöverkoston Kaakkois-Suomen kuntien, kuntayhtymien sekä alan koulutus- ja tutkimusyksiköiden, kolmannen sektorin ja alan yrittäjien kanssa. Toimintaamme ohjaa laki sosiaalialan osaamiskeskustoiminnasta (1230/2001). Toimipisteemme ovat Kouvolassa, Kotkassa ja Lappeenrannassa ja tällä hetkellä palveluksessamme on 18 työntekijää.