13.2.2019 päivitetyt nykytilan kartoituksen työkalu (versio 3.0) ja sen täyttöohje (v3.0) korvaavat 26.11.2018 ja sitä aikaisemmin julkaistut versiot. Työkalun versiossa 3.0 on käytetty tammikuussa 2019 julkaistuista asiakasasiakirjarakenteista löytyviä asiakasasiakirjojen nimiä (tarkennettuja asiakasasiakirjatyyppejä). Työkalussa ovat lisäksi käytettävissä tammikuussa 2019 luokitukseen Sosiaalihuolto – Sosiaalipalvelut lisätyt viisi uutta sosiaalipalvelua.

Työkalun täyttöohjeeseen on lisätty tietoa siitä, miten työkaluun on tehty eri sarakkeissa käytettävissä olevat ”pudotusvalikot” tietojen kelpoisuusehtojen määrittelyllä. Ohjeessa kerrotaan myös, miten rikkoutuneita pudotusvalikoita voi korjata eli määritellä tietojen kelpoisuusehtoja uudestaan.

Nykytilan kartoituksen työkalun käyttöä tuetaan kyselytunneilla myös helmi-toukokuussa 2019. Seuraava kyselytunti järjestetään keskiviikkona 27.2.2019 kello 9 – 10.
Ilmoittaudu kyselytunnille tästä linkistä (Ilmoittautumislomake avautuu uuteen välilehteen.)

Lisää aiheista Kansa-koulu II -hankkeen sivuilla:
Nykytilan kartoituksen työkalu ja sen täyttöohje
Nykytilan kartoituksen työkalun kyselytunnit